start.

geschiedenis.

organisatie.

agenda.

activiteiten.

jeugdwerk.

meditatie.

gebouwen.

gebruiksplan.

fotoalbum.

orgelconcerten.

begraafplaatsen.

Pagina 18.

contact.

links.

beleidsplan.

anbi kerk.

anbi diaconie.

KERK LANGWEER
omhoog ^

 

 

activiteiten

 

 

Muzikale fietsroute Fryske Marren

Diverse kerken, SCHARSTERBRUG, IDSKENHUIZEN EN LANGWEER

zondag 4 juni

Tijdens deze fietstocht wordt u getrakteerd op 3 klassieke concerten van professionele Fryske musici. Om deel te nemen aan de fietstocht moet u zich inschrijven. Dit kan door een mail te sturen naar: noorderwindmp@gmail.com

U kunt starten in Idskenhuizen of in Scharsterbrug. Eventuele voorkeur kunt u bij uw inschrijving doorgeven. Natuurlijk mag u ook met een ander vervoermiddel naar de verschillende kerkjes komen. 

Musici:

Fardau van der Woude en Monique van de Ven
Monique van de Ven en Fardau van der Woude zijn begonnen als duo in 2020. Beiden docent en uitvoerend musicus. Toen er geen concerten meer waren, wilden zij blijven musiceren. Voortkomend uit een eerdere samenwerking namen zij contact met elkaar op en gingen ze aan de slag. Al gauw kwamen ze erachter dat het muzikale samenspel erg natuurlijk verliep en konden zij een mooi repertoire opbouwen. Dit repertoire bestaat uit muziek waarin hun gedeelde passie voor het lied naar voren komt. Dit hebben zij mogen delen met publiek en hopen dit nog veel vaker te kunnen doen. (
moniquevdven.nl) en (fardauvdwoude.nl)

SlagwerkFabriek
Een netwerk van creatieve & energieke slagwerkers uit Noord Nederland. Bij alle producties kijkt SlagwerkFabriek naar de omgeving en het publiek. Dit concert wordt gespeeld door de slagwerkers Stefan Kirschbaum en Johannes Terpstra. Deze twee slagwerkers zoeken altijd en verbinding met het publiek, jong en oud. Ze spelen in dit concert uitdagend slagwerkrepertoire en nemen u mee in een spetterende wereld van de Afrikaanse trommelkunst. Ook spelen ze op de marimba en de vibrafoon diverse bewerkingen van bekende composities van de grote meesters. Slagwerkfabriek@Facebook

Saxofoonkwartet SAKS 
De naam SAKS verwijst naar de Friese achtergrond van de musici. SAKS is opgericht in 2009 en inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel, kleurrijk en veelzijdig kwartet.
Het kwartet heeft in de afgelopen jaren concerten verzorgd in binnen- en buitenland, werkte samen met verschillende orkesten, speelde op festivals en verzorgde muziek bij recepties. Ook heeft het meegewerkt aan verscheidene opnames. Sopraansax: Miriam Stoffelsma, Altsax: JildouRenema, tenorsax: Sietske Trinks en baritonsax: MarrichNoordmans. 
www.saks4.com

Dit is een project van Noorderwind Muziekproducties en is mogelijk gemaakt door gemeente Fryske Marren en Stichting Westermeer.

Eerste concert 14:00u, tweede concert 15:15u en derde concert 16:30u

Tijden

Zo 4 juni 2023 14:00 uur tot 17:00 uur

Prijzen

Kassa

Volwassenen €17.50

Kinderen GRATIS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vocaal Ensemble Cantabile bestaande uit 20 zangers zoekt ter aanvulling van het koor enkele tenoren.

Het koor staat onder leiding van Rinny Pijpker en er wordt op maandagavond gerepeteerd in de PKN kerk te Sint Nicolaasga.

Bent u tenor en heeft u belangstelling, dan kunt u contact opnemen met Chris de Wolf, voorzitter (cdewolf@home.nl). 

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met dirigente Rinny Pijpker (rinny-pijpker@hotmail.com)

 

 

*************